[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » (¯`·._.·[ GeneL KonuLar ]·._.·´¯) » Spor » ''Hoca mümkünse yerli olacak!''
''Hoca mümkünse yerli olacak!''
ReaLBeLaTarih: Perşembe, 2008-12-25, 12:52 PM | Mesaj # 1
Grubu: Removed





NTV Spor'da yayınlanan Spor Merkezi programına telefonla bağlanan Yazıcı'nın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Yeni teknik direktör için görüştüğümüz kişiler var ama isim vermek istemiyorum Mümkünse yerli olacak. Trabnzonspor'un Yusuf konusunda bir talebi oldu. Sayın başkan 'Yusuf'a verdiğiniz parayı veririm, Yusufu alırım' dedi. Ben de mümkün olmayacağını söyledim. Zaten biz kimseyi satmıyoruz. Bu konuda bir talep olduğu için görüştük."

Adı Bursaspor ile anılan eski Galatasaraylı İlic ile ilgili soru üzerine Yazıcı, "Transferlerimiz olacak ama isim üzerinde konuşmak istemiyorum. Anlaşacağımız hocayla görüştükten sonra bu konuda adımlar atılacak."

Taraftarın protestosu ile ilgili de konuşan Yazıcı, "Bu bir provakasyon. Sağduyulu taraftarın böyle bir şeye kalkışacağını sanmıyorum. Bursaspor dervamlı yukarı ivme kazanmış. Kupada çeyrek finalin kapısında. Ligde hedefimizin altında olmasına rağmen 22 puanı var. Tatmin olmuş değiliz ama kötü bir durumda da değiliz. İyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz. Göreve gelirken hedefimiz şampiyonluk demedik ama kupalara oynayan bir Bursaspor dedik. Bursa taraftarı başarı isteyen bir taraftar. Haklı da. Ama bu birden olacak bir şey değil. Beşinci büyük bursaspor olmalı diye düşünüyorum" diye konuştu.

 
Forum » (¯`·._.·[ GeneL KonuLar ]·._.·´¯) » Spor » ''Hoca mümkünse yerli olacak!''
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: