[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » (¯`·._.·[ Türkçe Rap ]·._.·´¯) » HaberLer » İstanbul Attack - Rapimi Dinle Akıllı Tv 'de !
İstanbul Attack - Rapimi Dinle Akıllı Tv 'de !
EuphRaTesTarih: Çarşamba, 2008-12-24, 8:17 PM | Mesaj # 1
Rap Benim KaLbim > Admin
Grubu: Administratör
MesajLar: 67
Rep: 0
Durum: OffLine

İstanbul Attack’ın Sunduğu Akıllı TV’de yayına başlayan Rapimi Dinle Bomba Gibi Videolar Bomba Gibi Haberler Bomba gibi konuklarla ve sürprizlerle Türkiye’nin ilk ve tek video paylaşım kanalı Akıllı TV’de 1.Programı ile 23.10.2007 Salı günü ekranlarda Fuchs ,Timur,Kasırga’nın sunduğu programda amatör rap çilerin ve dansçıların www.akilli.tv adresine yolladıkları videolardan en başarılı videoları seçip yayınlayacaklar ve en başarılı seçilen rap ciplerinin sahiplerine canlı performans imkanı tanıyacaklar kısaca videonu gönder hip-hop’un yeni starı sen ol.
Rapimi Dinle programında StyleTürk ile birlikte her hafta break dans’ın bir hareketinin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
Bu programda Rap-Break Dans-DJ-Graffiiti Her şey var birbirinden ünlü konuklar ve sürprizler. Rap & Dans videonu www.akilli.TV’ye yükle Hip-Hop dünyasının yeni yıldızı sen ol Rapimi Dinle’yi izleyebilmek için DIGITURK Kanal 98’den veya uydu alıcınızı Türk sat 2A 42 doğu,SR:4444 F:11852 Tp:20 Ver:5/6 şeklinde ayarlayarak izleyebilirsiniz...


İmza KaLem iLe AtıLır :)
 
Forum » (¯`·._.·[ Türkçe Rap ]·._.·´¯) » HaberLer » İstanbul Attack - Rapimi Dinle Akıllı Tv 'de !
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: